Sådan vælger du rygsæk til børn

2023-05-22

Børns rygsæk er nødvendig for hvert barn at gå i skole, fordi barnet er i stadiet af lang krop, valget af rygsæk påvirker direkte barnets sundhed, så valget af børns rygsæk er meget vigtigt.
1. Materiale
Når vi vælger skoletasker til børn, skal vi være opmærksomme på de materialer, den bruger. Rygsækken lavet af materialer af høj kvalitet vil have højere styrke og elasticitet og vil være slidstærk og holdbar. Vi ved også, at råvarerne i ringere skoleuniformer og skoletasker vil indeholde meget giftighed.
2. Udførelse
Vælg børns skoletasker, kvaliteten af ​​udførelse påvirker dens brug, bør købe fint håndværk, pæn linje, selv i ryggen og skulderen vil styrke suturen, sådan en rygsæk i færd med børns ryg, vil ikke vises linje åben.
3. Flere lommer
Børn på grund af brugen af ​​papirvarer er mere, hvis de sættes sammen, når det ikke er praktisk at bruge, forældre og venner i valget af rygsæk til børn, at tænke på et punkt, kan vælge at have en flerhed af lomme lag , så det kan være bekvemt for børn at organisere bøger og papirvarer og andre skoleartikler, men også for yderligere at hjælpe med at forbedre børns evne til at afslutte.
4. Seler
Tung rygsæk på barnets krop, ser på kærlighed, hvis remmen er meget tynd, vil det være babys skulder, så det anbefales at vælge forstærkning og fortykket rygsæk, så når på ryggen ikke vil føle skulderen, kan beskytte barnets ømme skuldre, og vil ikke let knække.
5, det vil sige, der er en side mesh taske og justere tætheden

Om sommeren varmt, vil tage noget vand og anden mad, for at forhindre tørst, så forældre og venner kan vælge en sidenet taske rygsæk, med lidt vand og små snacks, praktisk børn på vej til at lære at spise mad, for at undgå børn sultne, hvis tætheden kan kontrolleres, så pakket i indersiden af ​​tingene vil ikke være let at falde af, effektivt beskytte børnenes forsyninger, bør ikke gå tabt.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy